Stage verslag: Himalaya Home BVBA

Korte voorstelling

Wat is Himalaya Home BVBA

Himalaya Home is een concept store voor vintage, antiek en kunst in het Belgische Dessel. Naast het wisselende aanbod van meubels en kunst vindt u bij Himalaya Home ook een breed aanbod aan interieuraccessoires. Het bedrijf is in 2018 opgericht met als doel een eerlijk, toegankelijk en duurzaam platform te bieden voor design en kunst aan iedereen die gaat voor een uniek interieur. Dit doen ze door antiek en vintage een tweede leven te bieden en samen te werken met lokale, hedendaagse kunstenaars.

Mijn hoofdtaak

De lokale mensen van Dessel, Retie, Mol, en Geel laten weten wat Himalaya home BVBA is, waar het is en wat ze verkopen. Dit aan de hand van een online platform.

verdelen van visitekaartjes

Toen we de website online gezet hadden was het tijd voor stap 2.

 Het maken van een mooi aantrekkelijk visitekaartje die we kunnen verdelen in Retie, Mol, Dessel en Geel. 

Voorkant
Voorkant
Achterkant
Achterkant

sociale media

Vanaf dag 1 van mijn stage zijn we begonnen met structuur te brengen in de al bestaande Instagram pagina om zo meer likes, volgers en bereik te krijgen. We deden dit door elke maandag van de week een sociale media post te maken. De posts gingen over de nieuwe aankopen van ons of over weetjes van Himalaya Home. Ook reageerde we vaak op posts van andere lokale bedrijven of concurrenten zodat de mensen dit zagen en ons ook gingen volgen. Ik ben begonnen met 40 volgers. Op dit moment zijn het 191 volgers en gemiddeld 40 likes per post.

Onze Instagram posts deelde we ook op onze Facebook pagina.

Besluit

Voor mij was het uniek dat ik stage kon doen bij een startend bedrijf. Ik werd door de stichters op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van het bedrijf ik kreeg veel inspraak op het marketing gebied. Er was 1 dringende zaak en dat was de website aangezien ze dan een groter bereik hebben op lokaal gebied en zelfs internationaal aangezien de website automatische verandert van taal tussen engels en nederlands. Dit heeft te maken vanuit welk land je surft naar de website.


De taken die ik wou uitvoeren heb ik kunnen uitvoeren op mijn stage en voor mij is de stage een succes geweest. Ik heb veel bijgeleerd en ervaring opgedaan voor de toekomst.